Pécs tűz

1 day agoNagy területen kigyulladt az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőn csütörtökön írja a katasztrófavédelem. Az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki.


Pin On Tortenelmi Torteneti Pepita Hu

Még szerda délután is dolgoztak a tűzoltók annál a pécsi társasháznál ahol éjjel egy óra körül csaptak fel a lángok.

. Tegnap délután Pécsen egy többszintes társasház második emeleti lakásában keletkezett tűz. Kósa Mátyás Krisztián a nevét is vállalva nyilatkozatot tett a Pécs Aktuálnak hogy minden érintetthez eljusson a bocsánatkérése. Tűz pusztít a Mecseken.

A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi. 10 hours agotűzeset tűz Pécs gondatlanság itthon Mecsek. Szétszóródnak a csapatok Pécs csarnokaiban.

A megyéből minden mozdítható egység a helyszínre sietett Pécs külterületére az Akó dűlőbe. A lángok eloltásán csaknem száz tűzoltó dolgozik a lakott. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket a legérdekesebb közéleti cikkeket.

Ígérjük mindent megteszünk annak érdekében hogy teljes képet kaphassanak arról mi történik körülöttük. 2150 Lelkes táborok előtt ütközött meg a Misleny és a PMFC. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas.

1 day agoLángokban áll a Mecsek. Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. 1 day agoTűz ütött ki Pécs északnyugati szélén a Mecsek lábánál.

A közlemény szerint a garázsban bútorokat vitorlákat az. Mivel a csarnok egy műanyag-feldolgozó cégé a katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan méri a levegő összetételét. 11 hours agoBocsánatot kér mindenkitől az anyagi károkat megtéríti amennyire ez emberileg lehetséges.

A pécsi hivatásos tűzoltók öt gépjárművel vonultak a helyszínre de katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. 2040 hvghu Az eddigi 300 millió helyett 23 milliárd forintra nőhet a Waldorf iskolák és óvodák rezsije. A rendőrség gondatlanságból.

11 hours agoA tűz a nagy szél miatt gyorsan terjedt és kárt tett a környező házakban. A pécsi tűzoltók nagy rajjal érkeztek a Patacs fölötti területre ahol megkezdték az oltást. Kigyulladt egy ház és hatalmas lángokkal ég aljnövényzet Pécsen az Akó dűlőben.

Kiégett két lakás Pécsen miután tűz ütött ki egy nyolclakásos társasház garázsában a Zsinkó István utcában közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság OKF az MTI-vel szerda hajnalban. Egy Facebook-posztban kért elnézést az elszenvedett károkért minden pécsitől az a férfi akinek gondatlanságából csütörtök délután tűz ütött ki Pécs északnyugati részénél a Mecsek lábánál. Horváth Nikolett Csilla azt mondta a tűz egy bozótosban keletkezett a város hétvégi házas gyümölcsös kertekkel.

Annyira hatalmas a füstoszlop hogy azt a város minden részéből látni. Hét lakónak kellett elhagynia az otthonát egy idős házaspárt füstmérgezés miatt szállítottak kórházba. Fotókon a tegnapi pécsi tűz.

Egy férfi szemetet égetett lángba borította a Mecseket. További intézkedést szükségessé tevő káros anyagot eddig nem találtak. 1 day agoHétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

1 day ago1612 Hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban csütörtök délután tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. 9 hours agoA Mecsekerdő Zrt. A tűz a garázsból indult és pillanatok alatt tovább terjedt.

15 órája A felhők felett pár méterrel. Épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. Közülük három leégett és három gázpalack is felrobbant közölte a katasztrófavédelem.

Több hektárra terjed ki a tűz amely hétvégi- és lakóházakat is érintett. Nagy területen ég az erdő és a bozótos Pécs külterületén az Akó dűlőben. Mint az Infostart hírül adta csütörtökön három ház teljesen leégett több további pedig megrongálódott Pécs nyugati külvárosában a Mecsekoldalban az esemény hétvégi házakat érintett.

Kiérkezésükkor a második és harmadik emelet füsttel. A Pécs Aktuál videót tett közzé az oltásról. Hogy kövessék a Pécs Aktuált.

8 hours agoÉgett robbant pusztított - friss információk és fotók érkeztek a mecseki tűzvészről. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint épületekbe is belekapott a tűz amely gyorsan terjed az erős szélben. Munkatársai az elsők között riasztotta a tűzoltókat a Pécs-Patacsi erdőrészlet közvetlen szomszédságában keletkezett tűzhöz amelynek oltásába több terepjáróval azonnal bekapcsolódott az Árpádtetői Erdészet 15 szakembere akik a katasztrófavédelemmel együtt több mint hat órán át küzdöttek a lángokkal írta közleményében.

A tűz rendkívül gyorsan terjedt mivel a városban hónapok óta nem volt csapadék és a fák alatti fű és a bozótos szinte mindenütt teljesen kiszáradt. Az Akó dűlőben tegnap délután vélhetően szabadtéri égetés nyomán lobbant fel a tűz amely gyorsan továbbterjedt és mintegy nyolc hektáron pusztított FotóHorváth Nikoletta BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tűz gyorsan terjedt több lakóház is kigyulladt valamint nagy területen égett a bozótos is.

Digitália További hírek ebben a témában. 1 day agoHatalmas lángokkal ég a Mecsek. Címlap Tűz Hatalmas láng.

Az egyik lakó füstre és dörömbölésre kelt fel ő órákig állt. 0505 Marabu Marabu Féknyúz. A nagy erőkkel kivonuló pécsi szigetvári és komlói hivatásos valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása.


Iden Az Utolso 10 Millioszoros Nap 2015 November 3 Joslas Sorselemzes Pecsen Cauldron Witches Cauldron Witch


Tuz 2 2 By Victor Vasarely Victor Vasarely Op Art Victor


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Beautiful Places Visual Art


Brassoi Apropecsenye Tarcsan Kicsit Maskepp Bbq Grilling Food


Fireplace Home Decor Decor


Fotok


Kozzeteve Itt Tettyei Mesztufa Barlang


Hungarocell Diszkandallo Fireplace Decor Home Decor


Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Zsolnay Cabinet Vase Eosin Glaze Pecs Hungary Ca 1900 Five Churches Medallion Porcelain Ceramics Pottery Art Vase


Sopron Hungary Budapest Hungary Sopron Hungary


Majusfa Allitas Aprilis 30 Majus 1 Dolores Park Park Travel


Pin By Gabor Csertan On Work Vehicles Trucks


4 068 Kedveles 18 Hozzaszolas Der Heni Heni Der Official Instagram Hozzaszolasa Nagyik Apos Macko Nagypap Candles Flameless Candle


Pin By Judit Sorselemzo Josno On Josno Pecsen Pecs Movie Posters Atrium


Pin On Victor Vasarely


Turkish Hungarian Friendship Park In Szigetvar Sultan Hungary Natural Landmarks


A Zsolnay Mauzoleum Hungary Budapest Hungary Beautiful Places


Pin On Zsolnay Historizmus


Minden Az Elso Lepessel Kezdodik Tiger Pictures Tiger Wallpaper Wild Animal Wallpaper

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel